Kunstuitleen

U kunt bij ons kunst huren en aankopen. Wij hebben een uitgebreid kunst album waar u kunstenaars uit verschillende landen met verschillende stijlen kunt vinden.
Wilt u kunst aankopen dan krijgt u altijd de gelegenheid om het kunstwerk thuis te bekijken voordat u definitief beslist.

Voor een actuele collectie kunt u terecht aan Beekstraat 1A in Apeldoorn. 

Om kunst te lenen bij Vogel kunstuitleen moet u ingeschreven staan. Het is mogelijk om het kunstwerk zo vaak wisselen als u wilt. In tegenstelling tot andere kunstuitleencentra heeft Vogel Kunstuitleen geen maximale leen periode. Ook kunt u natuurlijk ten alle tijde de werken direct kopen.

U kan kiezen tussen: huren en huren met sparen. Alleen huren is 2% van het verkoopbedrag van het gekozen schilderij. Huren met sparen is 3% van het verkoopbedrag waarvan 2% als uw spaartegoed word opgebouwd. Met dit spaartegoed kunt u een kunstwerk aankopen of aan inlijstwerk besteden. 

Voorwaarden:
1. Een geldig legitimatiebewijs en bankpas / rekeningnummer;
2. Eenmalig inschrijfgeld € 11,35;
3. Jaarlijkse verzekering € 11,35 per kunstwerk/object;
4. Minimaal 3 maanden lidmaatschap.

De maandelijkse betaling gaat via een automatische incasso. Het af te schrijven bedrag wordt bepaald door het aankoopbedrag van het door u gekozen kunstwerk en de eventuele kosten uit de voorwaarden. Dit geldt niet alleen voor het huurcontract, maar ook voor het huurkoopcontract.

Tip! Voor kunst huren is het aan te bevelen een ophangsysteem te monteren boven aan uw wand. Zo kunt u altijd heel gemakkelijk schilderen wisselen zonder opnieuw te moeten boren. Wij verkopen het Artiteq ophangsysteem die diverse mogelijkheden heeft.

Bekijk hier ons kunstalbum. U vindt hier op alfabet de kunstenaars en hun werken. Als u het kunstwerk aanklikt word het beeld groter en kunt u zien of het werk op voorraad of uitgeleend is. Met het bijbehorende kunstwerknr. kunt u zelfs telefonisch of via mail uw wens om te wisselen doorgeven. ( mits u ingeschreven staan). Geef via ” contact” uw naam, klantnummer, telefoonnr. en kunstenaar en het nummer door en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.
Veel plezier in het kunstalbum!

Klick hier voor het Kunstalbum

 

   

Reacties zijn gesloten.