Kunst

Toen Edouard Manet (1832 – 1883) de volgende uitspraak deed was liveprint nog niet uitgevonden.
“Als ik een intelligente machine had die kan reproduceren op een zodanige wijze dat de structuur en de kwaliteit niet van echt te onderscheiden is. Zou ik het niet alleen gemaakt hebben maar zou ik ook van de zorgen af zijn hoe ik mijn werken makkelijk toegankelijk kan maken voor het grote publiek.”
Welnu, de tijden zijn veranderd. Veel galerie eigenaars vertegenwoordigen interessante artiesten en bieden hun originelen aan. Voor u als klant, is het echter vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. U moet rekening houden met verschillende factoren bij het maken van de juiste keuze omdat u er vele vele jaren van wilt genieten. Is het niet de prijs die de kunstenaar vraagt voor zijn orgineel dan is misschien de grootte niet geschikt. Alleen al het vinden van de galerie dat het kunstwerk heeft dat voldoet aan uw smaak is als zoeken naar een speld in een hooiberg.
Offset-reproducties zijn een alternatief. Maar voor de liefhebber is kunst of fotografie niet alleen een optische ervaring, maar ook een kwestie van de “touch”. Een Augustus Macke of Edouard Manet is op echt glanzend papier niet zo indrukwekkend als in een hoge kwaliteit kunst print op echt linnen of getextureerd papier. Visualiseer je een kunstwerk, en dat beeld moet passen waar u het wilt…. Wij kunnen u helpen. U kiest uw ideale beeld uit een collectie met honderden werken en wij zullen u adviseren over doek, aquarel papier, speciale mat of glanzend papier. En wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste lijst en passepartouts. U selecteert de grootte van het werk en wij drukken uw individuele “meesterwerk” af. Als u meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar www.VogelKunst.nl voor onze collectie kunst op maat.

Ook zijn wij begonnen aan een groeiende collectie van kunstenaars en fotografen uit de stedendriehoek. Kunstwerken die wij aan deze collectie toevoegen worden gescant met een Cruze Artscan. Bij fotografie zijn we afhankelijk van het digitale bestand dat aangeboden wordt.

Reacties zijn gesloten.