Kunst

Op diverse manieren kunnen wij u helpen met mooie wanddecoratie.
U kunt bij ons prenten, kunst op maat en originele werken vinden. De kunst kunt u huren (event. met sparen) of aankopen.
Prenten in diverse afbeeldingen en maten, die we voor u in mooi maatlijstwerk kunnen maken, maar ook als u het simpel wil houden in een wissellijst inlijsten.

Onze collectie originelen bestaat uit hedendaagse kunstenaars zoals Ad Verstijnen, Christiane Middendorf, Carla Raadsveld en andere. Ook gesigneerde en genummerde zeefdruk en giclee’s behoren tot onze collectie.

Kunst op Maat is een nieuw systeem waar een verzameling kunstenaars hun werk beschikbaar stellen. Deze werken zijn met een Art-Scanner digitaal gezet. Een Art-Scanner gaat niet alleen 1 keer over het werk, maar werkt met meerdere scanrichtingen en meerdere belichtingshoeken. Daardoor pakt het goed de diepte van de verf. Het resultaat is alsof het origineel is. Schitterend dus!
Deze ingescande werken kunnen wij voor u op verschillende grotes printen. Klein of groot maakt dus niet uit en u kunt ook nog kiezen of u het op canvas, fotopapier of andere soorten papier geprint wil hebben.
Deze kunstwerken worden geprint met een Epson-printer (112cm breedt) met inkt die 75 jaar kleurgarantie heeft. Dus u kan er lang plezier van hebben. De kunstenaars krijgen natuurlijk voor elk werk wat afgedrukt word een provisie.
Doordat wij zelf in bezit zijn van deze printer kunnen wij dus ook uw eigen foto’s afdrukken en ook hier geldt weer, groot, klein, canvas of fotopapier? U mag het zeggen!

Collectie etsen van Apeldoorn, Zutphen en omstreken.
Een afbeelding van ’t Loo, Stadhuis, de St. Walburgiskerk en meer zijn in ets-drukken uitgebeeld en compleet met houten of aluminium lijst verkrijgbaar. Zeer geschikt als kado of relatiegeschenk.

Reacties zijn gesloten.